Goede prestaties van Taekwondoka’s op Euregio Cup in Nettetal Duitsland

nov 10th, 2013

Comments: 0
Category: Geen categorie

Goede prestaties van Taekwondoka’s op Euregio Cup in Nettetal Duitsland

Afgelopen zaterdag hebben Janise van Veldhuizen, Milan Molle, Annewil en Mathilde Prins deelgenomen aan dit toernooi in Duitsland.
Milan Molle stond ingeschreven voor de gewichtsklasse -28 kg maar had geen tegenstander in deze poul. Omdat het voor Duitsland een toernooi was waar de Duitse taekwondoka’s rankingpunten konden behalen was het niet mogelijk om Milan om te poulen naar een andere gewichtsklasse. Wij hebben er alles aangedaan om hem toch om te laten poulen maar helaas werd ons verzoek niet gehonoreerd. Hierdoor werd hij automatisch 1e in zijn klasse.
De wedstrijden voor de junioren duurde 3x 2 minuten.
Janise van Veldhuizen heeft tijdens haar eerste wedstrijd in verband met ziekte moeten opgeven. Zij begon haar wedstrijd ondanks dat zij niet lekker was maar kon niet verder vechten. Hierdoor viel zij buiten de prijzen.
Mathilde Prins vocht een hele goede halve finale tegen Duitsland en won met 16-4. In de finale stond zij tegen Belgie en wist zij een voorsprong in de eerste ronde te behalen van 8-0 . In het verloop van deze partij wist de Belgische in te lopen en ging het gelijk op. Deze 2 meiden zijn erg aan elkaar gewaagd, Mathilde verloor van haar in Luxemburg met 1 punt verscil. Vandaag heeft mathilde de ommekeer gemaakt en won zij deze zinderende finale met 28-27. Een welverdiende eerste plaats voor Mathilde
Annewil Prins won de halve finale van Duitsland met een stand van 5-4. In de finale ging het haar beter af en won zij glansrijk vroegtijdig met 15-2 van Duitsland.
Met 3x Goud weer terug naar huis.

Add a comment

Your email address will not be shared or published. Required fields are marked *