Open Tapia Toernooi succesvol voor Top Taekwondo Eemland.

okt 12th, 2014

Comments: 0
Category: Geen categorie

Open Tapia Toernooi succesvol voor Top Taekwondo Eemland.

Wij zijn weer gestart met wedstrijden. Het 1e toernooi van het nieuwe seizoen is gelijk een toernooi met elektronische pantsers voor iedereen. Voor aspiranten is dit niet vanzelfsprekend. Scoren kan alleen als je de juiste techniek maakt. Youssef El Aissati, Marwan El Aissati, Lina Akachar, Bilal Akachar, Quincy Albert, Ryer van Erkelens, Merle Nicolina, Shanti Ruska, Jesse van Vulpen, Milan Molle, Gislinde Bock hebben aan dit toernooi deelgenomen.

In de 1e partij kwam de tegenstander van Jesse niet opdagen. Door naar ronde 2.  Hoewel Jesse erg zijn best deed, was het moeilijk om de punten op scorebord te krijgen. Bij gelijke stand van 1-1 moest Jesse voor Golden Point vechten. Ook hier kwam geen punt uit en werd Jesse door scheidsrechtersbeslissing uitgeroepen tot winnaar. In zijn 3e wedstrijd kwam Jesse voor te staan en wist dit zo te behouden en won hij de halve finale met 1-0. In de finale ging het super. Jesse won deze met 4-0. Jesse wint goud.

Quincy stond op een lichte achterstand. Ondanks haar inspanningen kon Quincy hier geen punten scoren. Haar tegenstandster wist nog tot 3-1 te komen en hierdoor verloor Quincy de wedstrijd met 3-1 en viel daarmee net buiten de prijzen.

Lina stond in de halve finale met 3-0 voor. In de laatste ronde liep zij verder uit en won zij de wedstrijd met 7-2. In de finale ging zij helemaal lekker, 1e ronde werd 8-1 en in de laatste ronde maakte zij daar 11-1 van. Lina wint goud.

Bilal begint goed en wint zijn 1e partij met 2-0.  In de finale bleef het in de 1e ronde gelijk en  scoorde hij in de laatste ronde. Bilal heeft goed gevochten. Hij won deze partij met 5-1. Bilal wint goud.

Ryer viel veel aan tijdens de hele wedstrijd  Maar helaas scoorde hij geen punten. Ondanks  dat hij goed heeft gevochten, verloor hij de wedstrijd met 2-0 en viel hij net buiten de prijzen

Merle had moeite met scoren. Zij vocht goed maar de punten bleven uit. De wedstrijd eindigde in een stand van 0-0. Ook Golden Point leverde geen treffer op dus moest er door de scheidsrechters beslist worden. De scheidsrechters riep haar tegenstandster uit tot winnaar.

Shanti vocht haar 1e toernooi en gelijk al elektronisch. De 1e wedstrijd ging erg goed en won zij met 3-2. In de finale vocht Shanti ook goed maar verloor zij met 2-5. Een hele goede start van Shanti. Shanti wint Zilver.

Milan Molle had gelijk de finale te vechten. Bij beide vechters kwamen niet tot scoren ondanks verschillende hoorbare trappen en stoten op de pantsers. Hier werd ook voor het Golden Point niet gescoord en moesten de scheidsrechters beslissen. Milan werd unaniem uitgeroepen tot winnaar. Milan wint Goud.

Marwan had 1 tegenstander in zijn poule. Helaas kwam deze niet opdagen en werd Marwan uitgeroepen tot winnaar.

Gislinde begon ook in de finale maar had haar dag niet vandaag. Het wilde haar niet lukken om in de wedstrijd te komen en verloor met 6-0. Gislinde wint Zilver

Youssef vocht vandaag goed. Hij wist zijn 1e wedstrijd te winnen met 5-2. In de finale bleef hij ook voorstaan vanaf het begin van de wedstrijd en wint hij met 5-2. Youssef wint Goud.

 

Resultaat van dit toernooi 6x Goud en 2x Zilver. Een goed begin van het nieuwe seizoen.

 

 

 

Add a comment

Your email address will not be shared or published. Required fields are marked *