Goud en Zilver voor Taekwondoka’s Top Taekwondo Eemland/Theo Meijer Sport

dec 7th, 2014

Comments: 0
Category: Geen categorie

Goud en Zilver voor Taekwondoka’s Top Taekwondo Eemland/Theo Meijer Sport

Afgelopen zaterdag en zondag hebben Jelle Plomp, Mathilde Prins, Ilse Bock, Annewil Prins en Milan Molle deelgenomen aan Indoor Brussels 2014. Een internationaal sparringtoernooi met 626 deelnemers uit diverse landen.

Jelle vocht vorig weekend nog in Turkije, zaterdag stond hij op de mat in Brussel.
Zijn 1e wedstrijd won hij met 14-3. Zijn 2e wedstrijd werd vroegtijdig beëindigd door 12 punten verschil15-1 In de finale stond Jelle tegen Engeland. Dit was een hele spannende wedstrijd. Jelle won met 29-27 en behaalde Goud

Mathilde won de 1e partij ook vroegtijdig met een stand van 21-2 van Luxemburg. In haar 2e wedstrijd stond Mathilde vanaf het begin op voorsprong en won zij met 12-5 van Griekenland. In de finale had zij een sterke tegenstander van de Griekse selectie. Zij kwam achter te staan en kon dit goed maken naar gelijke stand van 5-5. Helaas liep zij in de laatste seconde nog tegen een hoofdtreffer aan en werd de stand 5-8. Mathilde behaalde Zilver

Annewil won de 1e wedstrijd door opgave van haar Franse tegenstander bij een stand van 6-1. In de 2e wedstrijd won Annewil met 10-6. In de finale kwam Annewil op snel achterstand te staan door een hoofdtreffer In de 3e ronde stond zij achter met 11-3 Zij maakte dit helemaal goed door te scoren met oa 2x een achterwaartse trap en een hoofdtreffer en won met 13-11 Annewil behaalde Goud.

Ilse moest wachten tot 19.00 uur voordat zij de mat op mocht. Ilse kwam de 1e en 2e ronde op een achterstand te staan van 1 punt. In de laatste ronde maakte Ilse de punten en kwam ze tot een mooie stand van 11-7. Ilse behaalde Goud

Milan begon zijn 1e wedstrijd tegen Italië. Na een lichte voorsprong eindigde deze partij in gelijke stand en won Milan met Golden Point. Zijn 2e wedstrijd was tegen Frankrijk, deze wedstrijd begon Milan met 1 punt voorsprong en dit werd uiteindelijk ook de eindstand. In de finale stond Milan tegen Griekenland. Milan kwam met 2-0 achter te staan en kon dit ondanks zijn inspanningen niet inhalen. Milan verliest met 2-6 en behaalde Zilver

Met 3x Goud en 2x Zilver is iedereen in de prijzen gevallen en kunnen we trots zijn op het behaalde resultaat van ons team op Indoor Brussels 2014.

Add a comment

Your email address will not be shared or published. Required fields are marked *