LOTTO NATIONALE KAMPIOENSCHAPPEN SPARRING 2015

jan 18, 2015

Comments: 0
Category: Geen categorie

LOTTO NATIONALE KAMPIOENSCHAPPEN SPARRING 2015

Vandaag namen Ilse Bock, Mathilde en Annewil Prins en Jelle Plomp deel aan het Nederlands Kampioenschap in Almere.

Ilse Bock kwam in haar 1e wedstrijd Hannah van de Hurk tegen van Koryo Sports. Het lukte Ilse niet om lekker in haar spel te komen. De pit ontbrak in de 1e ronde en daarmee kwam ze op een 0-1 achterstand. In de 2e ronde probeerde Ilse het wel maar ze moest toch genoegen nemen met een mooie 3e plaats op dit toernooi. Brons voor Ilse

Mathilde Prins stond tegenover Esengul Ozcicek van Koryo Den Haag. Vanaf het begin van deze wedstrijd vocht Mathilde goed en tactisch. Mathilde hield haar hoofd erbij en stond de 1e  ronde met 2-0 voor. In de 2e ronde kwam haar tegenstandster ook niet tot scoren en won Mathilde de wedstrijd met 5-0

In de finale stond Mathilde tegen Lindi Korpelshoek van Jitae Taekwondo. Mathilde kwam voor te staan met 2-0. Dit wist Mathilde verder uit te bouwen naar 6-1. Mathilde heeft heel goed gevochten, goed de instructies opgevolgd, haar kalmte bewaard en is terecht voor de 2e keer Nederlands Kampioen bij de junioren geworden. Goud voor Mathilde

Annewil Prins werd in 2013 en 2014  nog 3e op het Nederlands Kampioenschap. Annewil heeft de afgelopen maanden heel veel progressie gemaakt. Annewil startte dit toernooi tegen Eveline Gondrie van Black Bear Taekwondo. Annewil wist de 1e ronde op een voorsprong te komen van 7-1.  Ze moet 3 rondes vechten. In de 2e ronde komt er nog een punt bij en is het 8-1. In de laatste ronde loopt Annewil nog verder uit door het maken van hoofdtreffers en beslist de wedstrijd met 13-2.

In de finale staat Annewil tegenover Alinde Huijzer van Kazemi Taekwondo Academie. Na 2 rondes staat Annewil voor met 8-7. Het ging erg goed en Annewil volgde de instructies van haar coach goed op.  Annewil wint de finale met 11-7 en wordt Nederlands Kampioen bij de Senioren. Goud voor Annewil

Jelle Plomp startte dit toernooi tegen Henk Scholtens van Sidokwan. In de 1e ronde kwam Jelle voor te staan met 8-1. Deze wedstrijd ging vrij gemakkelijk en Jelle wint de wedstrijd dan ook met 14-1.

In de 2e wedstrijd vocht Jelle tegen Gianni Mungra van Ata Olympic.  Bij een stand van 5-1 ging Jelle de rust in. Hij wist in de 2e ronde uit te lopen naar 14-2.

In de finale staat Jelle tegen Machario Patti van Seongong. Beide heren kennen elkaar goed en zijn aan elkaar gewaagd. De hoofdtreffers van Machario zijn berucht. Jelle heeft hier goed op getraind en Machario kreeg dan ook niet de kans hiermee te scoren. Jelle kwam achter te staan met 0-1. Jelle vocht heel goed in de 2e ronde. Hij was erg scherp en wist een hoofdtreffer te maken. De finale won Jelle met 6-4 en werd Nederlands Kampioen Junioren. Jelle wint Goud,

Wij zijn trots op onze vechters, hun inzet en doorzettingsvermogen. Iedereen gefeliciteerd met het behaalde resultaat.

 

 

 

Add a comment

Your email address will not be shared or published. Required fields are marked *