TTE en Airtrack Factory met succes afgerond tijdens Dutch Open

mrt 16th, 2015

Comments: 0
Category: Geen categorie

TTE en Airtrack Factory met succes afgerond tijdens Dutch Open

Enige maanden geleden kwam Armin Bock ( penningmeester en sponsoring TTE ) toevalliger wijs in contact met Peter van de Haar van Airtrack Factory. Zij hadden een product die vrijwel zeker in NL nog niet werd toegepast in de Taekwondo sport.
Wel waren de matten zeer bekend in de turn en gymnastiek wereld. Maar al gauw zagen Armin Bock en Richard Molle ( trainer coach TTE ) in dat dit product zeer geschikt is voor de voorbereidende training van deze zeer dynamisch sport.
TTE kreeg een mat op proef voor 2 weken van 6 x 2 meter. Het enthousiasme was groot van beide kanten en al gauw zag Airtrack Factory in dat de proef verlengd moest worden. Vele oefeningen werden uitgeprobeerd en vele facetten kwamen aan bod veel bleek mogelijk:
-Corestabilety.
-Conditie
-Kracht
-Snelheid
-Plezier

Noem het op en je ziet het. Al gauw kwam het idee dit product te introduceren op een groot internationaal Taekwondo evenement en dat werd het ONK in Eindhoven. En ook hier bleek het een succes. Men kon op een film zien hoe het Top Taekwondo Eemland team de mat toepast in zijn trainingen. En tijdens het ONK waren vele internationale sporters en trainers ook overtuigd van de voordelen van het trainen op zo een mat. Het product dat op maat gemaakt kan worden werd zeer positief ontvangen en hopelijk is dit voor Airtrack Factory een nieuwe markt die internationaal furore gaat maken. Wij als TTE zijn al overtuigd. Tijdens de ONK hebben Airtrack Factory en Top Taekwondo Eemland een verdere samenwerking aangekondigd en we zien de toekomst van beide kanten zeer positief tegemoet. Als dank voor deze mooie samenwerking kreeg Top Taekwondo Eemland deze mat kado van Airtrack Factory met voorwaarde dat we onze technische input blijven geven waar gewenst en dat doen we met liefde voor onze sport. Zo zien we dat TTE een ondernemende innovatieve club is die niet stil zit en open staat voor de toekomst en alles wat daarbij komt kijken. Wij als TTE danken Airtrack Factory voor dit schitterende kado en zullen er zeker dankbaar gebruik van maken in de Dojo van Theo Meijer Sport. Leuk toetje tijdens deze ONK was dat Jelle Plomp de 1e plaats haalde bij de junioren heren -59kg en leuk is dat we weten dat er in de voorbereiding is getraind op deze mat. Dus Airtrack Factory dank voor jullie bijdrage.

 

banner

Add a comment

Your email address will not be shared or published. Required fields are marked *