Berlijn goede test voor Austria Open G1

mei 10, 2015

Comments: 0
Category: Geen categorie

Berlijn goede test voor Austria Open G1

Berlijn Open is een internationaal toernooi dat goed bezocht wordt door landen zoals: Wit Rusland. Belarus, Israël, Polen, Tsjechië, Slowakije. Milan Molle, Jelle Plomp en Marc de Tombe namen deel aan dit toernooi ter voorbereiding voor Austria Open in Innsbruck eind mei.

Milan Molle had gelijk wedstrijd nummer 1 tegen Denemarken te vechten op dit toernooi. Milan kwam met 1-0 voor te staan. In de 2e ronde maakte Milan een mooie hoofdtreffer en kwam zijn tegenstander niet tot scoren. Milan won met 10-0. In zijn 2e wedstrijd stond hij tegenover Israël. Vanaf het begin stond Milan voor en wist hij de wedstrijd naar zijn hand te zetten. Ook in deze partij wist hij een mooie hoofdtreffer te maken. Milan won met 10-0. In de Kwartfinale stond Milan tegenover Tsjechië. Tegen tegenstanders uit deze landen staan wij niet zo veel. Milan wist in de 1e ronde op een voorsprong van 2-0 te komen. In de 2e ronde kwam deze Tsjech terug. Je kon zien dat hij ouder, groter en meer ervaren was. Het kwam gelijk en Milan kreeg een hoofdtreffer tegen en verloor met 7-4. Milan heeft goede partijen gevochten en het doel was om een ronde te winnen. Interessant om te kijken waar hij staat tegen tegenstanders uit landen die we niet veel tegenkomen.

Jelle begon het toernooi tegen Denemarken. Hij wist vanaf het begin de wedstrijd naar zijn hand te zetten. De 1e ronde eindigde in 7-1. Hij won deze wedstrijd met 13-1. De 2e wedstrijd stond Jelle tegen een bekende uit Duitsland en ging de wedstrijd gelijk op. De eindstand werd dan ook 3-3. Hier moest Golden Point de beslissing brengen. Jelle wist deze te maken en ging door naar de Halve finale. In de halve finale stond Jelle tegen Polen. Het werd een wedstrijd die moeizaam verliep en waarbij ook de scheidsrechters een eigen interpretatie hanteerde met betrekking tot de regels. Jelle verloor deze partij met 2-0 en behaalde Brons. Ook voor Jelle geldt dat het vechten tegen deze landen, kijken of hij kon vechten met zijn blessure en de ervaring het belangrijkste doelstelling was van dit toernooi.

Marc de Tombe was ingeschreven onder zijn eigen club maar werd na overleg met Ronald wel gecoacht door Richard. Marc begon het toernooi tegen Duitsland. Hij stond vanaf het begin voor en de stand van de 1e ronde was 6-2. In de 2e ronde liep Marc na aanwijzingen van Richard nog verder uit en wist te winnen met een stand van 20-10!! Helaas blesseerde Marc zich ook en kwam voor de moeilijke beslissing te staan, nog helemaal in de flow van zijn vorige wedstrijd besloot Marc niet verder te vechten. Een verstandige beslissing omdat het volgende toernooi een G1 is en belangrijker is dan dit toernooi.  Marc heeft de overstap gemaakt en zal in de toekomst zijn wedstrijden onder TTE uitkomen.

2

Add a comment

Your email address will not be shared or published. Required fields are marked *