TTE met 8 taekwondoka’s naar Austrian Open en Mathilde behaalde Brons.

Milan Molle, Noumedia Adachour, Jelle Plomp, Mathilde en Annewil Prins, Loubna El Mansori, Ilse Bock en Badr Albouyaoui vertrokken naar Innsbruck voor dit toernooi

Badr was niet op gewicht en het advies van Richard was om niet deel te nemen aan dit toernooi. Jammer maar het volgende toernooi is Badr weer van de partij.

Milan startte zijn wedstrijd tegen Servië. Milan kwam achter te staan maar weet steeds aardig in te lopen. In de 3e ronde krijgt Milan het wat moeilijker en verliest hij met 7-13  Noumedia vocht tegen Italië. Vanaf het begin stond Noumedia voor. Maar in de 3e ronde verloor zij haar concentratie en kon haar tegenstandster scoren en verloor zij  met 6-9 Jelle heeft 4 wedstrijden van de 6 gevochten tegen Frankrijk 11-3. Zwitserland 9-2. Italië 12-3.  In deze wedstrijd stond hij tegen Mexico, degene waar hij vorig jaar van won. Het was so close en met 1 punt verschil verloor hij de wedstrijd met 3-4. Jelle viel net buiten de prijzen.

11329911_861774747239871_8268413482347683315_n

 

Mathilde heeft 4 wedstrijden gevochten tegen  Rusland 6-6 golden point gewonnen. Italië 12-4. Denemarken 6-4 en de kwartfinale tegen Duitsland. Dit was een pittige tegenstandster en al snel stond Mathilde achter met 0-6 door hoofdtreffers. Mathilde verloor de kwartfinale. Mathilde behaalde brons.

Loubna startte het toernooi tegen  Zweden 6-0 . Haar tegenstander kwam niet aan scoren toe. Tegen  Kroatië  liep de wedstrijd heel anders. Loubna stond met 1-8 achter in de 1e ronde. In deze wedstrijd kwam Loubna niet in het spel en verloor zij met 3-15.

Ilse begon tegen Kroatië en wist de wedstrijd te winnen met  5-1. In haar 2e wedstrijd tegen Portugal ging het helemaal niet zo lekker en ontving Ilse diverse hoofdtreffers. Om haar te  beschermen heeft de coach (Armin) de handdoek op de mat bij een stand van 0-10.

Annewil is onze enige senior en zij mocht het opnemen tegen Noorwegen. Ze heeft al een tijdje geen wedstrijden gedraaid in verband met een blessure.  De 1e ronde ging het gelijk op 2-2.  Daarna liep de Noorse uit. Annewil heeft goed gevochten maar voor haar zelf de lat hoog gelegd. Zij verloor de wedstrijd met 16-4.  Het is goed voor haar dat ze tijdens de wedstrijd geen last had van haar oude blessure.

 

3 verschillende klasse, 3 verschillende niveaus, niet met elkaar te vergelijken. Allemaal op weg om ooit te vlammen op het veld in de seniorenklasse. Dat kan alleen door ook  te verliezen. Het was leerzaam toernooi. Zeker een goede ervaring. Ook de toppers kwamen soms niet verder dan de 1e ronde of werden iets later uit het toernooi gezet door verlies.

+ There are no comments

Add yours