Groepsindeling clubexamens 9 december 2020

dec 3rd, 2020

Comments: 0
Category: Geen categorie

Groepsindeling clubexamens 9 december 2020

Hieronder staat de groepsindeling van de aankomende examens. We starten om 18:00 uur. We hebben de groepen opgesplitst in twee blokken. Probeer een kwartier voor aanvang aanwezig te zijn zodat we op tijd kunnen beginnen. Na iedere groep maken we direct de uitslag bekend en krijg je, als je geslaagd bent, je nieuwe band/slip.

Doe je een breektest? Neem dan je eigen breekmateriaal mee. Een omschrijving waar dit aan moet voldoen, staat in de exameneisen. Vanaf de examens voor blauwe band krijg je ook een theorie-examen. Dit onderdeel doen we als eerste, voorafgaand aan het praktijkexamen.

LET OP!
Vanwege corona kunnen we helaas geen ouders toelaten tijdens het examen. Maar we hebben een alternatief waardoor u toch vanuit huis kunt kijken naar het examen. We doen dit middels een live-stream. De link wordt op de dag van het examen in de TMS taekwondo groepsapp gezet. Zit je hier niet in? Laat dit dan even weten aan Richard, zodat hij je toe kan voegen.

Groep 1: 18:00 – 19:00 uur

Pepijn Brijker
Aura Peeters
Shayen wolters
Jesse Klok
stijn Krommenhoek
David de Vrij
Feline Roozendaal
Julian Riemens
Elvi van Hoorn
Theije Munnikhuis
Julian Woertman
Stijn Vaarkamp

 

Groep 2: 19:00 – 20:00 uur

Wieger Schulenklopper
Marijn Roozendaal
Eric van den Hout
Giulia Vink
Ninthe Roozendaal
Edwin Huber
Basya Melcherts
Evi Hermkens
Patrick van der Meijden
Elize de Jong
Tugrul Tekir
Stefan de Jong

 

De kleine zaal (naast de grote zaal waar de examens gehouden worden) is vanaf 17:30 vrij, dus iedereen die zich wil opwarmen, kan dit doen in de kleine zaal. Tijdens de examens verwachten we van iedereen dat je opgewarmd en klaar bent om wat moois te kunnen laten zien!

Nog even goed oefenen en tot woensdag 9 december. Succes alvast!!!

Add a comment

Your email address will not be shared or published. Required fields are marked *