1x Goud en 2x Brons op International Masters Limburg Genk België.

Vandaag namen Milan , Nilla  en Amy deel aan International Masters Limburg Genk België. Milan stond 1e partij tegen België en won deze zeer overtuigend met 24-2. 2e partij stond hij tegen Denemarken. Deze won Milan met 16-8.  Milan behaald goud . Nilla startte 1e partij tegen België.  Jammer genoeg kwam Nilla niet in haar spel en verloor haar 1e partij,  toch een mooie 3e plek voor Nilla. Amy had maar 1 partij en moest daarom lang wachten. Amy vocht haar partij tegen België met veel overtuiging. Mede door haar veel hoofdtreffer’s was de stand in de 2e ronde 21-1. Opgave van haar tegenstander. Amy wint hier goud.

Met 2x goud en 1 x brons kijken we terug op een leuke ervaring dag waar iedereen van geleerd heeft.

+ There are no comments

Add yours