Sponsoren

Waarom & wat te sponsoren

Veel van de sporters zijn scholieren en rusten financieel voor 100% op de ouders. Ouders steunen hun kinderen voor de volle 100% maar worden financieel wel behoorlijk aangepakt omdat hun kind nu éénmaal een talent is die niet bij de pakken wil neerzitten maar zijn of haar talenten voor de volle 100% wil benutten.

Dit resulteert dus in vele extra kosten naast de gewone contributie en het, zo nu en dan, een aanschaffen van een nieuw pak.Deze kosten kunnen zeer hoog oplopen en kost menig ouder een flink pak geld.

Uiteraard zijn er leden die bij verdienen met een baantje, zoals ochtend bladen verzorgen en werken in de horeca, maar dat dekt niet alle kosten en uiteraard heeft men recht op een beetje eigen verdiend zakgeld. Gezien het feit dat het grootste gedeelte van het team op een hoog niveau draait of gaat draaien moet men veelal op grote toernooien zijn of haar vormbehoud tonen. Ook worden dit soort grote toernooien door de bonden gebruikt om zich te selecteren tbv de Nationale selecties.

Deze grote toernooien duren meestal 2-3 dagen en zijn meestal niet naast de deur bv, Duitsland, België, Engeland, Denemarken en uiteraard ook Nederland. Gemiddeld doet het T.T.E team mee aan 3-4 van dit soort grote toernooien en dan nog de wat kleinere toernooien in de regio. Al met al draait men per persoon zo’n 7-8 toernooien per seizoen.

Vooral om dit soort leden te stimuleren, en ook de aanstromende leden, zijn wij op zoek naar sponsors daar top sport in Nederland niet zonder financiële hulp ( sponsoring ) kan. Uiteraard zijn wij blij met elke bijdrage in welke vorm dan ook maar om u een idee te geven wat er allemaal bijkomt t.o.v. de recreatieve sporter hebben wij hieronder wat voorwerpen vermeldt welke we nodig hebben voor het goed laten presteren en opereren van het T.T.E team.

Om de sponsors op de hoogte te houden van de prestaties van dit team zullen wij, op korte termijn, een website opstarten waarvandaan we sponsors dan automatisch een een nieuwsbrief krijgen!Tevens zijn wij ook voor de Sponsors beschikbaar tbv eventuele evenementen bv een demonstratie! 
Inmiddels hebben we 2 sporters in NL team zitten daar zijn we enorm trots op , we hopen natuurlijk dat er meer sporters gaan volgens

Milan Molle
Amy Mink

Sponsoring dmv vrijwillige donatie

Sponsoren zijn welkom om TTE te steunen op welke manier dan ook. Aan u om geheel vrijblijvend te bepalen of u wilt sponsoren en hoe u wilt sponsoren. Gaarne vernemen wij van u hoeveel of hoe u ons éénmalig of op de langere termijn wilt sponsoren. Elke gift groot en klein is welkom en zal 100% besteed worden aan dit team.

Wij hebben ervoor gekozen om te zoeken naar bij voorkeur financiële sponsors opdat wijzelf de benodigde spullen collectief kunnen bestellen. Maar mocht u andere ideeën hebben dan vernemen wij deze gaarne van u.

Uiteraard verzoeken wij elke sponsor een logo naar ons op te sturen op dat wij dit loge op één van de pakketten kunnen aanbrengen ( uiteraard met uw goedkeuring ).

Onze gewaardeerde sponsoren:

Amersfoort
Amersfoort
Leusden
Mijdrecht
Hilversum
Amersfoort
Amersfoort
Barneveld