Taekwondoka’s TTE behalen veel prijzen bij G1 Luxemburg Open

Met 4 taekwondoka’s heeft Top Taekwondo Eemland een 4e plaats behaald in teamklassement op G1 in Luxemburg

Amy Mink, Nilla Bröstrom en Finn Vogelenzang van Marcel van der Poel, uitkomend voor Top Taekwondo Eemland en Milan Molle (TTE/Theo Meyer Sport) deelgenomen aan G1 Luxemburg Open.

Vandaag hebben onze cadetten en junior een mooie prestatie neergezet. Finn kwam voor het eerst voor TTE en voor het eerst op een G toernooi uit. Finn zijn 1e wedstrijd tegen Duitsland won hij door opgave van zíjn tegenstander. In de kwartfinale tegen Zwitserland was het erg spannend en moest een golden point de beslissing brengen. Deze wist finn te maken. In de halve finale tegen Frankrijk kwam Finn ervaring te kort, heeft goed gevochten maar was niet genoeg om de finale te bereiken. Mooie 3e plaats voor Finn. Brons

Amy vocht haar 1e partij tegen Duitsland heel sterk en won met gappoint. In de halve finale tegen Spanje ging het iets moeilijker maar wist Amy de controle over de wedstrijd te houden en kwam tot de finale. In de finale tegen Oostenrijk maakte Amy het zichzelf moeilijk. Amy wordt verdiend 2e. Zilver

Nilla begon het toernooi tegen Duitsland en het ging gelijk op. Golden point moest de beslissing brengen en deze maakte Nilla. In de kwartfinale ook tegen Duitsland maakte Nilla veel goed en won met een ruime eindstand. In de halve finale tegen Duitsland ging het moeilijker en kwam Nilla niet in haar spel. Nilla behaald een mooie 3e plaats. Brons

Milan startte tegen Ierland en won de partij ruim. Milan had zijn zwaarste partij tijdens de halve finale tegen Engeland. Omdat op dat moment 3 van onze spelers op het veld stonden, moest Nilla wachten en werd Milan gecoacht door Sigmund van Soekander. Het was een hele spannende en mooie partij. Sigmund, Heel erg bedankt hiervoor. In de finale tegen Ierland vocht Milan heel tactisch en wist hij de wedstrijd naar zijn spel te zetten. Milan wint goud.

Resultaat Milan goud, Amy zilver en Finn en Nilla brons

Supertrots op onze sportes en een mooie afsluiting van het seizoen.

+ There are no comments

Add yours