Open district West kampioenschappen was een groot succes

Britt Huber, Shanti Ruska, Ryer van Erkelens en Milan Molle hebben aan dit toernooi meegedaan.

Shanti en Britt hadden allebei 1 wedstrijd waardoor ze lang moesten wachten voordat ze het veld op konden gaan. Ryer en Milan hadden beide 3 wedstrijden.

 

Ryer heeft een heel goed toernooi gedraaid. Allebei zijn partijen heeft hij ruim gewonnen met meer dan 10 punten verschil. Ryer maakte mooie hoofdtreffers en hij stond zelfverzekerd in het veld. In de finale kwam Ryer tegenover Milan te staan.

Milan won zijn 1e wedstrijd met Point Gap. In zijn 2e wedstrijd ging het gelijk op en wist hij met 2 punten verschil te winnen. In de finale stond Milan tegenover Ryer.

De finale tussen Ryer en Milan was een leuke wedstrijd om te zien. In het begin kwam Ryer door een mooie hoofdtreffer voor te staan met 6-1. Milan ging druk zetten en haalde die achterstand in. Verder ging het gelijk op. Beide spelers werden niet gecoacht en moesten het helemaal zelf doen. Milan behaalde goud en Ryer behaalde zilver.

Shanti had al een lange tijd geen wedstrijden gedaan en vandaag stond ze gelijk in de finale. Shanti is te voorzichtig en te lief op het veld. Netjes bleef ze wachten totdat haar tegenstandster weer klaar was om verder te gaan ipv aan te vallen omdat de wedstrijd gaande is. Heel even liet Shanti zien dat ze het zeker wel kan door haar tegenstander met op te vangen met haar been en 2 punten scoorde. Maar over de hele wedstrijd liet zij haar tegenstander het spel bepalen en viel ze weinig aan. Shanti behaalt zilver

Britt mocht ook gelijk in de finale starten. Ze startte gelijk goed en wist haar tegenstandster goed onderĀ  controle te houden. In haar 2e ronde liep Britt uit en won ze de wedstrijd met 8-2. Britt behaalt goud.

 

Met 2x goud en 2x zilver gingen we tevreden haar huis. Mooi toernooi gedraaid, veel nieuwe ervaringenĀ  en zelfvertrouwen opgedaan.

+ There are no comments

Add yours