Rosmalen Open 2023

Afgelopen weekend zijn wij vertrokken naar Den Bosch voor Rosmalen open. Wij gingen naar dit toernooi met 6 sporters waarvan 1 hun eerste keer zal zijn.

De eerste die aan de beurt was was Jesse. Jesse Hij stond eerste wedstrijd tegen Nederland na een goeie start kwam Jesse niet in de problemen en won zijn SF en ging door naar de finale. In de finale was het een spannend wedstrijd waar Jesse de eerste ronde verloor met 0-2 en de tweede ronde met 5-5 maar omdat de tegenstander vaker het pantser heeft geraakt verloor Jesse ook helaas die ronde. Silver voor Jesse

SF 0-2
F 0-2 lost

Feline begon haar toernooi in een ander gewicht. Ze had geen tegenstanders in haar eigen gewicht dus ging ze een gewicht zwaarder om toch te vechten. Het was alleen Feline haar dag niet. Het lukte haar niet om te scoren en verliest haar SF met 0-2 maar heeft wel een mooie bronze medaille

SF 0-2 lost

Ninthe begon haar toernooi met gelijk een goede tegenstander. Ninthe was zelf heel zenuwachtig waardoor ze moeilijk in haar spel kwam. Na een mindere eerste ronde kwam ze goed terug in de tweede ronde maar was het niet genoeg om de ronde te winnen. Ninthe wint brons

SF 0-2 lost

Karim had zijn eerste wedstrijd laat op de dag. Na een moeilijke start kwam Karim beter in de wedstrijd en wint hij zijn SF met overtuiging. In zijn finale stond Karim tegen Duitsland. Deze finale was spannend tot de laatste seconde en ging het steeds over en weer. Karim verliest zijn finale maar wint een mooie zilveren medaille.

SF 2-0 win
F 0-2 lost

Broer wist gelijk een goede start te maken met goeie acties daardoor wint hij zijn eerste ronde. In de tweede ronde heeft de tegenstander helaas moeten opgeven vanwege een blessure maar broer wint hierdoor wel een verdiende gouden medaille.

F 2-0 win

Mike heeft een goed debuut gemaakt. Na een eerste sterke ronde waarbij hij goeie actie maakt wint hij die ronde in de tweede ronde maakte Mike een goeie hoofdtreffer waardoor de tegenstander niet verder kon en wint Mike zijn halve finale met een TKO. In de finale kwam Mike minder goed in zijn spel maar gaf aan het einde gas waardoor hij ook zijn finale wint. een mooie Gouden medaille voor Mike

SF 2-0 win
F 2-0 win

Wij zijn trots op wat onze spelers hebben laten zien en het resultaat wat ze hebben gehaald. Ook bedanken wij Amy Mink en Milan Molle voor het coachen

2x Goud 2x Zilver 2x Brons voor Team TTE