Oostenrijk open

Afgelopen weekend hebben Milan en Amy meegedaan aan oostenrijk open .

Amy kwam uit voor nationaal team in-67
ronde 32 vrijloting
ronde 16 moest Amy tegen Frankrijk amy wist deze wendstrijd te winnen
kwartfinale moet Amy tegen Italiƫ< dit was een zware pot en Amy kwam niet echt in haar spel.
Amy verliest de kwartfinale. Next stop zal voor Amy de EQT zijn kwalificatie voor olympische spelen.

Milan vocht in -58

Ronde 32 had Milan een vrijloting
ronde 16 wist Milan van Bulgarije te winnen , ondanks Milan zelf vond dat hij slecht had gevochten ,ging die door
in de kwartfinale moest Milan tegen de nummer 1 gerand van dit toernooi, Hij was erg gebrand om dit te winnen. Door een goed en slim spel te spelen won Milan zijn 1e partij. In de 2e partij kwam Milan snel voor te staan en liep lekker uit, de laatste 6 sec kreeg Milan een draaitrap tegen waardoor de stand op 8-8 kwam. De tegenstander had meer hit levels waardoor hij voorstond, met nog 4 sec op de klok wist Milan dat hij moest aanvallen om de ronde naar zicht toe te trekken en met resultaat Milan scoorde in de laatste sec onder door en won de wedstrijd met 10-9. Door naar de finale .
In de finale kwam Milan Frankrijk tegen . De 1e ronde ging het erg moeizaam en werd er niet gescoord , door een strafpunt van de Franse wist Milan de 1e partij te winnen. In de 2e ronde ging het gelijk op , Bij een stand van 3-6 voor Milan, maakte Milan een mooie Neryo chagi op de neus van de Franse Waardoor de franse niet verder kon en Milan de finale wint van TKO . Volgende toernooi voor Milan is Slowakije open

We zijn enorm trots op onze sporters ,