Goud en Brons op NRW Masters in Bonn

Gisteren zijn we met onze A selectie naar NRW Masters toernooi geweest in Bonn. Badr Albouyaoui, Jelle Plomp, Loubna El Mansori, Milan Molle, Ilse Bock, Noumedia Adachour, Janneke Rob en Mark de Tombe deden hier aan mee.

Noumedia heeft haar wedstrijd erg goed gevochten en moest voor Golden Point strijden bij een gelijke stand van 7-7. Helaas maakte haar tegenstander de Golden Point en viel Noumedia buiten de prijzen. Badr had wat troubles bij het mogen draaien van zijn partij. Armin en Richard hebben er samen voor gezorgd dat hij alsnog kon vechten. Ook Badr heeft goed gevochten maar kon de partij niet naar zich toetrekken. Badr verloor en viel buiten de prijzen. Ilse werd door de bondscoach gecoacht in haar 1e partij ivm het naderende EK. Haar tegenstander kon door het spel van Ilse niet tot scoren komen en Ilse won met 5-0. In halve finale was Armin haar coach. Ilse had geen antwoord op het spel van haar tegenstander in de 1e 2 rondes. In de 3e ronde wist Ilse weer vat te krijgen op haar spel maar het was te laat. Ilse verloor maar behaalde een mooie Bronzen plak. Loubna begon de wedstrijd heel goed, ze stond voor en tot aan de 3e stond het gelijk. Daarna liep Loubna tegen de moeilijkheid aan dat de afstand naar haar tegenstander te kort was. Ze raakte het pantser niet juist en scoorde ze net niet. Loubna verliest en valt hiermee buiten de prijzen.

bonn

Milan startte in de kwartfinale. Hij won deze met 7-4. In de halve finale ging het zo goed dat Milan vroegtijdig de partij kon beëindigen met 12 punten verschil. In de finale stond Milan tegenover een landgenoot. Het was een spannende finale waarin Milan en zijn tegenstander tot het eind er een boeiende partij van maakte met mooie acties. Hij won met 8-1. Milan wint Goud. Jelle werd ook door de bondscoach gecoacht ivm het naderende EK. Het bleef 2 rondes lang gelijk op gaan. In de laatste ronde liep zijn tegenstander iets uit en verloor Jelle de wedstrijd. Jelle valt buiten de prijzen. Janneke werd ook door de bondscoach gecoacht ivm het naderende EK. Het was een pittige partij waaruit Janneke geen winst kon halen en verloor zij met 2-7. Janneke viel buiten de prijzen. Voor Jelle, Janneke en Ilse geldt dat het wennen is aan een andere coach en de manier van coachen en dat zij het  heel goed hebben gedaan en zich  op het EK beter kunnen voorbereiden. Mark heeft goed gevochten, hij heeft de techniek in huis maar moet nog even doorzetten in het spel. Het gaat elke keer beter en hij mag trots zijn op zijn prestaties. Mark verloor en viel ook buiten de prijzen. Helaas hebben Jade, Annewil, Mathilde en Luke niet kunnen vechten in verband met een blessure. Ik wil Habib Kazemi bedanken voor zijn tijd en het coachen van onze sporters. Wat zijn we trots op onze Team. Gefeliciteerd !!!!

+ There are no comments

Add yours