Jelle Plomp, Ilse Bock, Janneke Rob en Mathilde prins in het zonnetje gezet.

Afgelopen dinsdagavond hebben Mathilde Prins, Jelle Plomp, Janneke Rob en Ilse Bock uit handen van het bestuur van TTE een bos bloemen ontvangen voor de geweldige inzet en prestatie waarmee zij zich hebben gekwalificeerd voor het EK Junioren in Letland.  Voor Mathilde was een kadobon gehaald daar zij door een blessure niet naar het EK zal gaan. Mathilde wordt deze week geopereerd. Mathilde, veel succes en beterschap.

Jelle, Janneke en Ilse hebben een enveloppe met inhoud ontvangen, daar zij ook een eigen bijdrage moeten doen om deel te kunnen nemen in Letland.  Mooie lovende woorden van Richard en Armin waaruit blijkt dat wij heel erg trots zijn op onze taekwondoka/s. Wij wensen ze dan ook heel veel succes en plezier. Het is vanzelfsprekend dat wij ze op de voet zullen volgen.

+ There are no comments

Add yours