Wij hebben het geweldig gedaan op Residence Open 2015

Residence Open 31-10-15. A Class Toernament

Milan Molle, Loubna El Mansori, Luke en Janneke Rob en Marc de Tombe hebben aan dit toernooi deelgenomen.

Milan had 2 wedstrijden. Het is zijn 1e toernooi als cadet in Nederland.  Zijn wedstrijden gingen moeizaam, Milan zat niet lekker in zijn spel. Toch wist hij beide wedstrijden te winnen en behaalde hij goud.

Loubna begon haar wedstrijd met een kleine voorsprong. In de 2e ronde raakte zij deze voorsprong kwijt en kon de wedstrijd niet meer naar haar hand zetten. Zij verloor de wedstrijd met 24-15 en viel net buiten de prijzen.

Luke startte na een lange periode van afwezigheid dit toernooi tegen Fahd Zaouia, Fahd is net terug van het EK met de Nederlandse selectie. Dat Luke een geduchte tegenstander is, kwam Fahd gauw achter. Na een kleine achterstand in de 1e ronde, en een gelijke stand in de 2e ronde wist Luke de wedstrijd naar zich toe te trekken en kwam Fahd nier meer tot scoren. Met een eindstand van 7-2 won Luke de halve finale. In de finale bleef Luke domineren en hield hij de controle over de wedstrijd. Met een stand van 5-2 won Luke Goud.

De 1e wedstrijd van Janneke ging lekker. Ze wist via een mooie hoofdtreffer ruim voor te komen en won deze partij met 15-5. In haar 2e partij ging het wat moeizamer. Na 2 rondes stond de stand nog steeds op 0-0. Gelukkig wist Janneke nog 2 punten te scoren en won zij de halve finale. In de finale kwam Janneke niet lekker in haar spel. De 1e ronde bleef gelijk en gedurende partij bleef Janneke op een kleine achterstand te staan. Het lukte haar niet om te scoren en verloor zij met 4-2. Toch een mooie 2e plaats. Janneke wint Zilver

Marc had een geweldige 1e wedstrijd. Hij begon voorzichtig en stond de 1e ronde voor met 7-3. Daarna wist hij de wedstrijd volledig over te nemen en domineerde hij in de overige rondes. Met een mega eindstand van 28-4 won hij deze halve finale. In de finale stond Marc tegenover een oud clubgenoot Aad.  Behalve een fysieke overwinning is dit ook een mentale overwinning voor Marc. Hij hield zich niet in en moest voluit gaan. Respect voor Aad die zijn vriendelijke clubgenoot zag ontplooien tot een geweldige topsporter en koos voor zijn veiligheid door op te geven. Marc won Goud.

Badr en Jelle moesten helaas van deelname afzien.

We hebben het goed gedaan: 3x Goud en 1x Zilver

+ There are no comments

Add yours