5 december training, verrassend en zeer geslaagd.

Er stond een training voor 5 december van 10 tot 15 uur voor iedereen. De verrassing was dan ook groot toen de taekwondoka’s binnen kwamen en er heel veel ballonnen in de zaal lagen.  Tot aan de pauze werden er Oudhollandse spelletjes gedaan  zoals spijker slaan, spijker poepen, zaklopen en nog veel meer. Heel veel gelachen dus, in een ieder schuilt een kind ongeacht de leeftijd bleek wel. Ook de ouders konden als begeleider bij een spel zich vermaken. Ook werden we nog verblijd met een bezoek van Sinterklaas en zijn Pieten. Hij wist erg veel te vertellen over onze taekwondoka’s maar moest helaas op tijd weg en kwam niet iedereen aan bod want ook van de grote kinderen had hij een boek vol. Pepernoten, chocoladeletters en kadootjes uitgedeeld en toen kwam er ook nog een taekwondo training. Al met al een zeer geslaagde dag met veel lol. Uiteraard willen we iedereen nogmaals bedanken en komen de foto’s op de gebruikelijke wijze. Marcel bedankt voor de fantastische foto’s.

 

voor de foto”s klik HIER

+ There are no comments

Add yours