Taekwondoka’s behalen goede restultaten op Yoo Sin in Nijmegen

Ryer van Erkelens, Jesse van Vulpen, Merle Nicolina, Milan Molle en Janise vanVeldhuizen hebben in de Jan Massinkhal het laatste toernooi van 2015 bezocht.

Ryer moest 3 wedstrijden vechten en hij zat heel goed in het toernooi. Hij luisterde erg goed en wist de kwart en halve finale ruim te winnen. In de finale ging het gelijk op maar ook hier was Ryer degene die als winnaar uit de wedstrijd kwam.  Ryer wint Goud.

Merle had een pittige tegenstandster die internationale ervaring heeft. Echter komt Merle steeds dichter bij en weet zij samen met haar coach het spl te analyseren. Vandaag zat Merle er goed bij en verloor zij nipt met 1 punt verschil. Heel goed gevochten Merle. Merle wint Brons

Jesse heeft ook 3 wedstrijden gevochten. Hij maakte mooie acties en wist de kwart finale en de halve finale te winnen. In de finale heeft Jesse gevochten als een Tiger, heeft er alles aan gedaan maar kwam net iets te kort om ook deze finale met winst af te sluiten. Jesse wint Zilver.

Milan stond gelijk in de finale tegen zijn enige tegenstander hier in Nederland. Het verschil tussen beide heren is niet zo heel groot. Milan heeft meerdere keren gewonnen. Vandaag was het de beurt van zijn tegenstander om te winnen. Milan wint Zilver

Janise startte na een herstelperiode van 1.5 jaar gelijk in de finale. Ondanks dat Janise er lange tijd uit is geweest, stond zij daar zelfverzekerd en conditioneel sterk op het veld. Janise wist het haar tegenstander best moeilijk te maken.  Janise wint Zilver.

+ There are no comments

Add yours