Belgian Open Lommel

Belgian Open in Lommel

 

Marc de Tombe, Luke en Janneke Rob, Rob van der Ploeg, Dion en Jade Weidum, Nilla Broström, Borre Meskers, Jesse van Vulpen, Milan Molle, Ilse Bock en Janise van Veldhuizen hebben deelgenomen aan het Belgian Open. Een G1 toernooi waar de tegenstanders van kaliber waren.

Rob, Jade, Dion, Jesse, Nilla, Borre, Janise en Janneke werden in de eerste ronde uitgeschakeld en hebben gevochten wat er op dat moment in zat. Marc moest in zijn eerste partij opgeven ivm een blessure aan zijn knie. Dit toernooi is niet onze piek dus een goede beslissing om Marc te sparen voor het volgende toernooi.

Luke won zijn eerste partij van België met Golden Point. Een super prestatie en wat waren die Belgen zuur. Luke verloor zijn tweede partij van Frankrijk. Hiermee viel hij buiten de prijzen.

Milan won de eerste partij ruim. In de kwartfinale wist Milan heel goed terug te komen na achterstand. De halve finale verloor Milan met 0-3 van Duitsland. Heel goed gedaan, 3e G toernooi achtereen in de prijzen. Milan wint Brons.

Ilse wist als enige de finale te halen na een ruime overwinning in de halve finale. In de finale was het wat lastiger en in de laatste ronde wist Ilse goed terug te komen en maakte ze het reuze spannend. Helaas was de tijd niet lang genoeg om het tot een overwinning te schoppen maar met nipt 1 punt verschil wint Ilse Zilver.

Allemaal heel goed gevochten, hele mooie partijen gezien, hele spannende partijen gezien. Voor een aantal de eerste keer op een G toernooi. Voor anderen een meetmoment. Veel ervaring opgedaan en zij kunnen terugkijken op een geslaagd toernooi.

+ There are no comments

Add yours