Prima resultaat op Open Windmills voor Taekwondoka’s Theo Meijer Sport/TTE

Ryer van Erkelens en Dimitry Blauw hebben meegedaan aan het Open Windmills toernooi in Dordrecht. Jesse van Vulpen kon helaas niet meedoen vanwege een nare blessure.

Ryer begon met een vrijloting. In de halve finale stond Ryer tegenover een lange tegenstander. Hij heeft van zijn coach de opdracht gekregen om kort bij zijn tegenstander te blijven. Dit heeft Ryer een tijd goed volgehouden. Daarna ging Ryer achteruit en gaf hij zijn tegenstander de gelegenheid om te scoren.  Ryer kwam niet aan scoren toe en hij verloor deze partij. Ryer wint Brons

Dimitry had van zijn coach een opdracht gekregen voor deze partij. Hij heeft zich heel goed gehouden aan de opdracht. Dimitry maakte een hele mooie hoofdtreffer. Hoewel het niet ging in deze wedstrijd over winnen of verliezen maar over het uitvoeren van de opdracht en het een worden met de coach, is in dit opzicht Dimitry daar helemaal in geslaagd. Helaas verliest Dimitry met 4-3. Dimitry wint Brons.

 

 

+ There are no comments

Add yours