Clubexamens woensdag 15 juni 2016 (let op: 1 week verschoven)

Beste taekwondoka’s

De clubexamens van taekwondo bij Theo Meijer Sport worden gehouden op woensdag 15 juni van 17:30 – 20:00 uur. Geef je nu op! Dit kan door middel van het invullen van dit inschrijfformulier. Deze is ook in de agenda op deze website te downloaden. We zullen de deelnemers indelen in groepen zodat niet iedereen 2,5 uur aanwezig hoeft te zijn. Die indeling ontvang je van te voren.

Vul het strookje van het inschrijfformulier volledig in, knip het strookje af en zorg dat deze bij je leraar wordt ingeleverd. Je mag het ook mailen naar tteemland@gmail.com. Vermeld in die mail alle informatie die je hieronder moet invullen. Dit kan tot uiterlijk vrijdag 27 mei.

Let op:

  • Indien je langer dan 3 maanden op taekwondo zit, mag je meedoen aan het examen
  • De drie reguliere lessen vervallen op woensdag 15 juni
  • Heb je vragen over de exameneisen? Alles is terug te vinden op www.toptaekwondoeemland.nl
    onder het kopje ‘taekwondo’.

Familie en vrienden zijn van harte uitgenodigd om te komen kijken naar het examen, maar omdat de kinderen zich moeten concentreren, adviseren wij de allerkleinsten thuis te laten.

Met sportieve groet!

Het team van taekwondo-leraren

[button url=”http://toptaekwondoeemland.nl/wp-content/uploads/2015/11/exameneisen.pdf” size=”medium” id=”my_button_id” type=”highlight”]Bekijk exameneisen[/button]

+ There are no comments

Add yours