Ilyo Open

Op het laatste moment nog geregeld, deelname aan dit toernooi

Milan Molle, Dimitry Blauw, Janise van Veldhuizen Sam van Kamperdijk, Jelle Plomp en Amy Mink hebben zich onder TTE ingeschreven voor dit toernooi

Milan wist zijn 1e partij vroegtijdig te beëindigen. In de kwartfinale stond hij tegen Damian Dubois en heeft hij goed gevochten maar kon niet goed in het spel komen. Milan verliest met 1–6

Amy wist in haar 1e partij zo te domineren dat de Griekse tegenstandster en haar coach een  heel theater wisten op te voeren met als dramatisch hoogtepunt de handdoek op de mat. Amy wint door opgave tegenstandster. In de finale vecht Amy goed maar verliest en wint Zilver.

Dimitry start zijn 1e partij  tegen een tegenstander van kaliber, daarom al heel fijn dat Dimitry een punt wist te scoren.  Niet door strafpunten maar er zelf goed op. Dimitry heeft goed gevochten en er zit progressie in zijn spel. Helaas  kwam het er hier niet uit maar er komen nog kansen zat.

Jelle was dominerend op dit toernooi. De 1e party vroegtijdig met 23-1, de halve finale vroegtijdig met 14-2 en de finale wist Jelle met 12-3 winnen. Zijn wedstrijden waren zeker niet saai en biedt Jelle alle kans om nieuwe combinaties uit te proberen. Jelle wint Goud

Sam begint zijn wedstrijd met goede moed. Alleen na een fikse hoofdtreffer is Sam een beetje uit zijn ritme, logisch natuurlijk. Sam verliest de kwartfinale en wint Brons.

Janise heeft in de kwartfinale een tegenstander die zij vaker tegen is gekomen en dan wil je natuurlijk winnen. Het gaat gelijk op en een Golden point moet de beslissing brengen. Janise weet deze te maken.  In de halve finale weet Janise nog even terug te komen en ze luistert heel goed naar de aanwijzingen, afstand en timing is dan misschien nog een puntje om aan t werken ;-). Goed gevochten en ook Janise laat progressie zien. Janise wint Brons.

Met 1x Goud, 1x Zilver en 2x Brons sluiten wij dit toernooi af. Volgend toernooi zal Rotterdam Open zijn in Rotterdam.

+ There are no comments

Add yours