Iedereen in de prijzen op Indoor Brussel.

Rob van der Ploeg, Nilla Broström en Milan Molle kwamen voor Top Taekwondo Eemland uit in Brussel op Indoor Brussel.

Nilla mocht het spits afbijten.  Haar 1e partij tegen Griekenland wist zij te winnen met 10-7. Ook haar tegenstander in de halve finale kwam uit Griekenland. Nilla heeft heel goed gevochten maar toch wist haar tegenstander met een punt verschil te winnen. Nilla haalt Brons

Milan maakte het weer erg spannend.  Hij won de kwartfinale en de halve finale met Golden Point tegen Frankrijk. In de finale weer tegen Frankrijk en door heel tactisch te gaan vechten heeft Milan deze finale gewonnen met 7-2. Milan wint Goud.

Rob stond in de kwartfinale en de halve finale tegen Frankrijk. Kwartfinale ging wat aftastend maar in de halve finale zat Rob lekker in de wedstrijd. Hij wint dan ook ruim met 13-2. In de finale tegen België wist Rob vanaf het begin de wedstrijd goed in de hand te houden en won deze finale met Point Gap.

Iedereen heeft mooie, spannende en tactische wedstrijden gevochten. Resultaten laten zien dat wij een andere maar zeker goede weg zijn ingeslagen.

 

+ There are no comments

Add yours