1e toernooi voor Britt levert 1e plaats op krokustoernooi in Almere

Vandaag heeft Britt haar eerste toernooi gevochten.  Britt heeft op haar eten gelet en best wel wat nerveus voor haar toernooi in Almere. In de -32 kg aspirant klasse C mocht Britt 2 partijen vechten. In haar eerste partij was het ervaren hoe het is om op het veld te staan en niet te sparren maar echt te vechten. Het ging Britt wel goed af maar wat is het moeilijk om de opdrachten uit te voeren als je ook zo op je spel aan het letten bent. In de tweede wedstrijd ging het al beter maar was het nog steeds wel een lastig iets. Beide partijen wist Britt te winnen en toen stond ze in de finale. Ja en dan wil je ook winnen en brengt toch iets druk mee waar je van tevoren niet eens wist dat het bestond. Britt luisterde al beter en de partij eindigde in gelijke stand. Op je eerste toernooi dus ook nog eens om een golden point strijden voor de winst. Dat is nogal wat, 1 punt is genoeg en dan moet je ook nog je zenuwen te baas blijven. Het is fijn dat er ook op getraind wordt want Britt wist de Golden Point te maken. Met vaantje en Beker naar huis. Moe maar voldaan en het belangrijkste: Britt vond het leuk.

+ There are no comments

Add yours