Open West voorheen Marcel van der Poel leerzaam voor taekwondoka’s TTE

Aan het Open West toernooi in Roelofarensveen afgelopen zaterdag hebben Britt Huber en Ryer van Erkelens aan deelgenomen.

Voor Britt was dit haar eerste toernooi via de TBN. Voor haar ook de eerste ervaring met heel lang wachten voordat je het veld op mag om de wedstrijd te draaien. Britt heeft goed gevochten en haar zenuwen redelijk de baas kunnen blijven.  Ze verloor haar wedstrijd van een tegenstander met meer ervaring maar kan heel trots zijn. Ondanks haar teleurstelling vond ze het leuk en volgt er ongetwijfeld nog meer.

Ryer moest ook erg lang  wachten aangezien Ryer gelijk de finale moest vechten. Heel jammer maar een blessure aan zijn hand zorgde er voor dat Ryer de wedstrijd moest opgeven, Ryer behaalde de zilveren medaille

+ There are no comments

Add yours