Taekwondoka’s Top Taekwondo Eemland succesvol op Belgium Open in Lommel

mrt 19, 2017

Comments: 1
Category: Geen categorie

Taekwondoka’s Top Taekwondo Eemland succesvol op Belgium Open in Lommel

Met zo’n 1100 deelnemers werd dit weekend in Lommel het Belgium Open gehouden. Milan Molle, Amy Mink en Nilla Broström van Marcel van der Poel hebben hieraan uitkomend voor Top Taekwondo Eemland deelgenomen.

Milan won van Zweden(16-6), Duitsland(22-7) en Servië(13-7) om in de finale tegenover België te staan.  Tegenover deze Belg heeft Milan al eerder gestaan en beide spelers waren aan elkaar gewaagd. Bij een gelijke stand van 9-9 moest Golden Point de uitslag brengen en wist Milan deze te maken. Milan wint Goud.

Amy stond tegenover Servië in haar 1e wedstrijd.  Al snel was te merken dat Amy niet in haar spel kon komen en het wilde niet echt lukken. Heel jammer voor Amy maar verder dan deze partij zat er voor haar niet in.

Nilla won van Engeland (23-3), Duitsland (19-4) en Servië (19-6) om in de halve finale tegen Kroatië. Nilla heeft heel sterk toernooi gevochten en mooie partijen laten zien. Bij Kroatië was het net een wedstrijd te veel. Nilla wilde heel erg graag winnen en verloor helaas deze halve finale. Nilla wint Brons.

DISCUSSION 1 Comments

  1. общее методологическое руководство бухгалтерским учетом в рф осуществляет 24 januari 2020 at 10:46

    Remarkable things here. I’m very satisfied to look your post. Thanks so much and I’m taking a look ahead to touch you. Will you please drop me a mail?| а

Add a comment

Your email address will not be shared or published. Required fields are marked *