Berlin Open goed geslaagd voor taekwondoka’s

Milan Molle en Amy Mink zijn afgelopen weekend naar Berlijn afgereisd om Berlin Open te draaien. Het enige uitgangspunt was om de tijdens de trainingen geleerde aanval- en verdedigingstechnieken in de praktijk te brengen.

Milan heeft in de voorrondes BelgiĆ« en 2 x Duitsland ruim verslagen om de halve finale te bereiken. In de halve finale stond Milan ook tegen een Duitse tegenstander. Bij de wedstrijden tussen deze 2 taekwondoka’s is het altijd spannend. Naar welke kant valt het muntje. Ze zijn aan elkaar gewaagd en ditmaal was het de beurt van de Duitser om te winnen. Milan behaalt Brons.

Amy heeft dezelfde opdracht om de geleerde aanval- en verdedigingstechnieken in de praktijk te brengen. De eerste wedstrijd won Amy van Duitsland. Haar kwartfinale was tegen Griekenland. Amy zat niet goed in wedstrijd en verloor van de Griekse, Amy valt net buiten de prijzen.

Het volgende toernooi is Dutch Masters.

+ There are no comments

Add yours