Debuut Britt en Thomas Huber boven verwachting op Dutch Masters

Afgelopen zaterdag hebben Milan Molle, Ryer van Erkenlens, Britt en Thomas Huber en Janise van Veldhuizen deelgenomen aan het Dutch Masters toernooi in Rotterdam. Buiten temperatuur boven de 30 graden en dus ook in de zaal heel erg warm. Hier hadden alle taekwondoka’s behoorlijk last van.

 

Voor Britt is het haar 2e toernooi en ze wist alle 3 de partijen te winnen met mooie standen rep. 20-2, 15-10 en 10-9 Al haar partijen waren behoorlijk pittig en dat was het zeker ook voor Britt, die erg veel nieuwe ervaringen op deed. Ze vocht erg goed, kon goed het overzicht houden en ondanks wat pijn, alle 3 de partijen uit te vechten tegen meer ervaren spelers. Britt wint Goud.

Ryer heeft goed gevochten maar voor vandaag was het niet genoeg. We zien Ryer mentaal sterker worden en helaas kwam hij vandaag niet verder dan de kwartfinale.

Milan won zijn  1e partij heel ruim met 31-5. In de kwartfinale stond Milan tegen een lastige tegenstander en wist hij niet de partij naar zich toe te trekken. Milan verliest de kwartfinale.

Thomas vocht zijn 1e toernooi en moest alle ervaringen over zich heen laten gaan. Hij bleef goed staan in de 3 rondes maar kwam helaas wat te kort nog om de voorsprong vast te houden tot het einde. Toch een toernooi waar hij tevreden op terug kan kijken. Thomas verliest de halve finale en wint Brons.

Janise heeft vandaag lekker gevochten. Alles klopte en straalde ontspannen dat ook uit. Kwartfinale vocht ze goed en kwam geen moment in de problemen. In de finale had ze meer moeite met de lange benen van haar tegenstander en kwam ze niet goed in de buurt. Janise wint Zilver

+ There are no comments

Add yours