Groepsindeling clubexamens 7 juni 2017

Hieronder staat de groepsindeling van de aankomende examens. We hebben de groep opgesplitst in twee blokken. Probeer een kwartier voor aanvang aanwezig te zijn zodat we op tijd kunnen beginnen. Na ieder groep maken we direct de uitslag bekend en krijg je, als je geslaagd bent, je nieuwe band/slip.

Doe je een breektest? Neem dan je eigen breekmateriaal mee. Een omschrijving van waar dit aan moet voldoen, staat in de exameneisen.

Groep 1: 18:00 – 19:00 uur

Sara Buhler
Jayden Lampen
Rogier Zoomer
Mirthe van den Brink
Loranz Blauw
Karlijn de Jong

Groep 2: 19:00 – 20:00 uur

Britt Huber
Quentin Wallet
Anne de Haas
Sammy Stoové
Shanti Ruska

De kleine zaal naast de grote zaal waar de examens gehouden worden is vrij, dus iedereen die zich wil opwarmen kan dit doen in de kleine zaal. Tijdens de examens verwachten we van iedereen dat ze opgewarmd en klaar zijn om wat moois te kunnen laten zien!

Nog even goed oefenen en tot woensdag. Succes alvast!!!

+ There are no comments

Add yours