Mooie resultaten voor Taekwondoka’s op Euregio Cup

Mooie resultaten voor Taekwondoka’s op Euregio Open in Nettertal

Afgelopen zaterdag vertrokken Britt en Thomas Huber, Milan Molle, alle van Theo Meijer Sport en Amy Mink, Nilla Broström van Marcel van der Poel naar Nettertal. Dit toernooi was uitgekozen om ervaring op te doen voor de beginnende taekwondoka’s en voor degene die een gewichtsklasse hoger gaan aankomend seizoen.

Amy heeft 3 partijen gevochten en ondanks dat ze niet in haar spel wist ze toch een knappe prestatie neer te zetten. Nilla heeft 2 partijen gevochten in een hogere gewichtsklasse waarbij de laatste partij wat vreemd eindigde door opgave van haar tegenstander. Milan heeft ook 3 partijen gevochten en kan ook erg tevreden zijn partijen in de hogere gewichtsklasse. Alle drie behaalde ze een eerste plaats

Voor Britt en Thomas was het toernooi de eerste ervaring in het buitenland. Hier mag naar het hoofd. Dit was een mooie ervaring waarbij Britt en Thomas heel tevreden mogen zijn. Britt was heel dicht bij een overwinning met haar 30-32 stand. Thomas moest echt incasseren bij zijn tegenstander die duidelijk veel meer ervaren was maar hij hield zich goed staande tot zover. Allebei een mooie derde plaats

 

 

 

+ There are no comments

Add yours