EK Cadetten levert 2x Zilver en 1x Brons op voor Nederland

Het EK Cadetten werd gehouden van 5 tot 8 oktober in Boedapest Hongarije.

Milan Molle wist de 1e dag van het toernooi het volgende resultaat te behalen: 1e partij gewonnen van Andorra met 12-8. 2e partij gewonnen  van Spanje met 18-13.  3e partij was de kwartfinale gewonnen van Frankrijk met 10-9. De halve finale helaas verloren in de laatste secondes van Duitsland met 15-11.  Milan wint Brons.

 

 

 

 

 

Nilla mocht de 2e dag vechten en haar 1e wedstrijd tegen Oekraïne won zij met 9-6. 2e partij was de kwartfinale en die won zij  Andorra met 23-3. 3e partij  de halve finale won Nilla van Duitsland met 10-9. In de finale tegen Turkije ging het gelijk op en moest via Golden Point de Europese Kampioen beslist worden. Helaas verloor Nilla deze en wint zij Zilver.

 

 

 

 

 

Kiran Chitaroe verloor de kwartfinale en Dion van Weidum en Hiba Maghnouj verloren de 2e partij. Borre Meskers, Celina Bax en Aya Bouhima verloren helaas de eerste partij.

Sasja van Wanrooij heeft Zweden , Engeland (kwartfinale), Servië (halve finale) verslagen om in de finale tegen Griekenland te staan. helaas redt ze het net niet en wint ze Zilver.

+ There are no comments

Add yours