Wat een prestatie van taekwondoka’s TTE op Belgium Open

Dit weekend werd in Lommel het Belgium Open gehouden. Voor Theo Meijer Sport namen Ryer van Erkelens en Milan Molle deel aan dit toernooi. Voor Marcel van der Poel deden Nilla Broström en Amy Mink mee. Allemaal uitkomend via Top Taekwondo Eemland.

Ryer verliest 1e partij van Duitsland. Ryer kwam niet zo lekker in zijn spel als vorige week op het ONK. Maar een ervaring rijker en nu aan de punten werken om weer te knallen op het volgende toernooi

Amy heeft van Frankrijk en België gewonnen om in de finale tegen Duitsland Goud te halen. Haar 1e gouden medaille op een G toernooi.

Nilla Heeft ruim van Duitsland gewonnen en daarna van opnieuw van Duitsland, wel ander tegenstandster en in de halve finale tegen Frankrijk wisten beide spelers niet te scoren. Helaas kreeg Nilla strafpunten waardoor ze uit het toernooi werd gezet. Nilla behaald Brons.

Milan vocht in de junioren zijn 2e G toernooi. Hij won van Duitsland en Nederland. In de halve finale tegen Frankrijk was zijn tegenstander wat groter en ouder. Milan kwam wat tekort maar heeft alles gedaan om de wedstrijd naar zich toe te halen Milan behaald Brons.

Super trots op jullie inzet en jullie behaalde prijzen. Supporters ouders vrienden mede spelers  bedankt voor jullie steun . Maaike bedankt voor de mooie foto’s.

+ There are no comments

Add yours