100% scoren voor team TTE op German Open in Hamburg.

Milan Molle en Amy Mink hebben afgelopen zaterdag meegedaan aan German Open in Hamburg.

Amy van sportschool Marcel van der Poel heeft een heel goed toernooi gedraaid.  Na winst op Amerika (10-5) en Zweden (15-13) kwam Amy in de finale tegen Nederland te staan. Na een moeizame 2.5 ronde kwam Amy in de laatste 30 seconde lekker op gang en wist ze de wedstrijd om te buigen naar haar spel en won ze met 17-8. Amy wint Goud. Haar 4e medaille op rij onder TTE. Amy maakt grote vooruitgang en is goed bezig met haar voorbereiding op het EK cadetten dat later dit jaar wordt gehouden. Resultaten tot nu toe: 1e Keumgang Open, 2e President cup en ticket gehaald voor EK, 3e ONK, 1e Belgium Open en nu dan 1e German Open. Coach Richard Molle

Milan van Theo Meyer Sport uit Leusden moest eerst Frankrijk (13-7), Duitsland (8-6) en Amerika (13-10) verslaan om in de finale tegen Duitsland te vechten. Het waren 3 pittige partijen die hij goed heeft gevochten. Tegen Duitsland wist hij door zijn spel te spelen ruim te winnen met 22-13. Milan wint goud. Zijn 1e gouden medaille op zijn 3e G toernooi als junior. 2e Keumgang Open, deelname ONK,  3e Belgium Open en nu dan 1e German Open. Goed begin in de junioren. Coach Tommy Ruiling

2 spelers met allebei een 1e plaats is iets waar we heel trots op zijn.