100% score op 2 toernooien voor TTE

​Dit weekend heeft TTE aan 2 toernooien deelgenomen. In Den Haag onder leiding van Tommy Ruiling als coach hebben Britt Huber,  Shanti Ruska en Ryer van Erkelens deelgenomen aan Dutch Masters en Milan Molle en Amy Mink onder leiding van Richard Molle als coach in Innsbruck deelgenomen aan Austrian Open.
Milan startte in de 1e partij tegen Duitsland en waren beide spelers voorzichtig in hun spel waarbij ze weinig risico namen. Hierdoor bleven ze gelijk opgaan en was het verschil erg klein. Milan wint met 4-3. In de 2e partij tegen Duitsland kwam Milan in de laatste ronde echt goed op gang en kon hij mooie acties uit proberen zonder de partij uit handen te geven.  Milan wint met 21-8. Israël was een tegenstander waar Milan nog niet tegenover heeft gestaan. Deze tegenstander is de huidige Europees Kampioen. Het was voor beide spelers dus kijken hoe het spel gespeeld moet worden. Milan was iets te laat met reageren op de acties van zijn tegenstander waardoor deze kon scoren. Milan heeft zelf ook goede acties laten zien die hij de afgelopen weken getraind heeft en waar hij zijn tegenstander mee verraste. Milan heeft absoluut goed gevochten. Hij wint zijn 3e medaille op rij op G toernooien in de junioren.  Milan wint Zilver.
Amy startte tegen Oostenrijk en wist de partij voortijdig te beëindigen met 30-5. In de 2e partij tegen Duitsland wist Amy te domineren en wint ze deze partij ook met Gappoint 25-3. In de finale tegen Kroatië ging het in de 1e ronde bijna gelijk op. In de 2e ronde liep Amy uit en de laatste ronde liep echt lekker en won ze ruim met 28-15. Dit toernooi heeft Amy heel veel dingen die ze getraind heeft kunnen uitproberen tijdens de wedstrijden. Ze kon heel goed anticiperen op de opdrachten en we zien heel veel vooruitgang. Amy wint Goud, haar 3e Gouden medaille op rij op G toernooien.
Tegelijkertijd in Den Haag startte Shanti haar partij. Shanti heeft goed geluisterd en had de partij goed onder controle. Ze kwam net te kort voor de winst maar heeft  wel geknokt tot het einde. Ze verliest met 3-4.  Shanti wint Brons.
Britt heeft zich goed aan het plan gehouden. Ze stond tegenover een langere tegenstander maar wist goed de controle over de 1e ronde te houden. In de 2e ronde kwam ze op achterstand. Hierdoor werd het plan gewijzigd en heeft ze er echt voor geknokt. Helaas is het voor nu niet genoeg maar is er wel vooruitgang. Ze verliest nipt met 6-5.
Britt wint Zilver.
Ryer startte met een fly by, zijn tegenstander was er niet.  In de 2e partij maakte hij goede hoofdtreffers en was dominant. Hij won ruim met 23-10. In de finale was hij goed bezig, luisterde goed en maakte mooie combinaties. Ryer was zelfverzekerd en op dit toernooi veel sterker dan de rest. Ryer wint Goud.
Mooi resultaat op beide toernooien.  Iedereen in de prijzen. Spelers en coaches gefeliciteerd met deze geweldige prestaties.

+ There are no comments

Add yours