1e, 2e en 3e plaats op Berlin Open

TTE is dit weekend naar Berlin Open gegaan met Milan Molle, Britt Huber, Ryer van Erkelens en Amy Mink van sportschool Marcel van der Poel.

Ryer heeft een goed toernooi gedraaid. Hij versloeg Duitsland in de voorronde en Litouwen in de kwartfinale waarbij Ryer in de laatste honderdste van seconde nog wist te scoren waarmee hij deze spannende wedstrijd won. In de halve finale tegen Denemarken ging het in het begin wat stroef maar wist Ryer toch lekker terug te komen in de 3e ronde. Alles heeft Ryer geprobeerd maar het was niet genoeg. Ryer haalt Brons

Britt had een sterke tegenstandster geloot in haar 1e wedstrijd. Dit meisje weet haar tegenstandster met GapPoint van het veld te sturen maar aan Britt had ze toch geduchte tegenstander. Het is nog een feit dat het Britt aan ervaring ontbreekt. Heel goed wist Britt het spel te spelen en verloor ze met 0-6 en viel niet in de prijzen. Heel trots zijn we op Britt, knappe prestatie tegen iemand die EK en WK vecht.

Amy startte tegen Denemarken en wist de wedstrijd naar haar spel te zetten. In de halve finale tegen Duitsland was het ook zo. Met 15-2 wist ze de wedstrijd te winnen. In de finale tegen Zweden domineerde Amy de wedstrijd en kwam haar tegenstander niet echt aan de bak. Met een mooie eindstand van 32-11 won Amy Goud.

Milan vocht de kwartfinale tegen Duitsland waar hij goed wist terug te komen. In de laatste seconde trok Richard een kaart voor het uitstappen van zijn tegenstander. Deze werd toegekend en de stand werd 11-11. Milan won het golden point. In de halve finale had zijn tegenstander het voor de wedstrijd al opgegeven. In de finale tegen Duitsland was het spannend met een blessure aan zijn hand en voet heeft Milan gedaan wat hij kon. Milan behaald Zilver

We sluiten dit toernooi af met Goud, Zilver, Brons en Respect.

+ There are no comments

Add yours