5 nieuwelingen op TTE Open, resultaat 3x Goud, 2x Zilver en 3x Brons

Afgelopen zaterdag was het 2e TTE Open in Leusden. Ons eigen toernooi en er namen 10 leden van Theo Meijer Sport deel aan dit toernooi. Een internationaal toernooi met spelers van niveau. Sienna de Jager, Ninthe Roozendaal, Sammy Stoové, Steven Meijer en Fehed Mazin Al Saied, voor deze 5 kanjers het 1e toernooi en dan ook nog gelijk internationaal, Ryer van Erkelens, Janise van Veldhuizen, Shanti Ruska, Britt Huber en Milan Molle van Theo Meijer Sport hebben meegedaan. Jonathan Hellinghuizen had helaas geen tegenstander op dit toernooi. Wij zijn natuurlijk supertrots op onze beginners en hopen dat ze het leuk hebben gehad.

Sienna de Jager had vandaag haar 1e wedstrijd. Ze verloor weliswaar maar ze heeft als een ervaren wedstrijd taekwondoka haar wedstrijd gevochten. Waar een beginneling nog wel eens wilt afwachten na een trap op haar tegenstander ging Sienna door. Als de ingelaste wedstrijd niet aan haar kant was gekomen, had zij nog in de prijzen gevallen. Nu net niet maar echt heel goed gedaan.

Ninthe Roozendaal had ook haar 1e wedstrijd vandaag en dan ook gelijk tegen België. Hoe stoer is dat.  Niet helemaal fit en erg zenuwachtig wist ze toch nog te scoren maar verloor ze de partij. Brons voor Ninthe.

Fehed Mazin Al Saied had ook zijn 1e wedstrijd vandaag en startte ook tegen België. Fehed heeft heel erg goed gevochten maar kwam wedstrijd ervaring te kort, die zijn tegenstander wel had. Als Fehed meer ervaring op doet, komt het helemaal goed. Jammer genoeg viel hij net buiten de prijzen.

Sammy Stoové had in haar 1e wedstrijd zelfs haar tegenstandster uit  Ierland. Sammy wist goed vol te houden, beide tegenstanders waren aan elkaar gewaagd en er moest zelfs een 3e ronde aan te pas komen om de winnaar te bepalen. Degene die het eerst 2 punten scoort, wint de partij en gelukkig wist Sammy deze te maken. Sammy wint Goud

Shanti Ruska maakte haar 1e partij tegen Nederland behoorlijk spannend. Met een stand van 11-10 wist Shanti te winnen. In de finale tegen België kreeg Shanti het moeilijk en moest ze genoegen nemen met Zilver

Janise van Veldhuizen heeft lange tijd geen wedstrijden gedaan en wist haar finale erg spannend te maken door haar tegenstandster terug te laten komen tot 17-17. Golden Point moest de wedstrijd beslissen en gelukkig maakte Janise deze en wint ze Goud.

Britt Huber begon lekker met haar spel en wint de halve finale tegen Nederland met Point Gap,   20-0. In de finale ging het minder goed en kwam Britt niet in haar spel. Ze wint Zilver.

Milan Molle vocht een gewichtsklasse hoger. Zijn 1e partij weet hij te winnen met 9-2. In de Halve finale heeft Milan ondanks zijn verlies wel lekker gevochten voor zijn gevoel. Milan wint Brons.

Steven Meijer is een ervaren ITF taekwondoka, die vandaag voor het eerst WTF ging vechten. Dat is toch een wereld van verschil. Steven heeft goed doorgezet en het ontbreekt hem aan ervaring in de WTF. Steven wint Brons

Ryer van Erkelens had 3 partijen die hij ook allemaal ruim heeft gewonnen. Met eindstanden van resp. 16-7, 12-7 en 8-3 wint hij verdiend Goud.

3x goud, 2x zilver en 3x brons en heel veel ervaring rijker sluiten wij ons toernooi af.

+ There are no comments

Add yours