Mooi begin van het jaar voor TTE op het Nederlands Kampioenschap in Den Haag

Met Britt Huber, Milan Molle, Ryer van Erkelens en Jesse van Vulpen heeft Theo Meijer Sport via Top Taekwondo Eemland deel genomen aan het nationaal kampioenschap.

Britt Huber vecht sinds kort in de A-klasse en kon gelijk haar geluk beproeven op het NK.  Ze startte vandaag een gewichtsklasse hoger en dat ging erg goed. In de halve finale kwam Britt voor te staan en wist ze dit tot het eind toe vol te houden. In de finale ging het ook erg goed. Britt was vooral gefocust op de hoofdtreffers die zij prachtig verdedigde. Hierdoor verslapte haar aandacht wat van de trapaanvallen onderin op het pantsers waardoor haar tegenstander kon scoren.  Met een opgeheven hoofd behaalde Britt Zilver. Super knap en heel trots op wat ze vandaag heeft neergezet.

Jesse van Vulpen heeft zich weer bij Theo Meijer Sport en TTE gevoegd.  Alsof hij niet is weggeweest is de klik er weer tussen het team, de coach en Jesse zelf. In de halve finale bleef Jesse de wedstrijd in zijn beheer houden en gaat door naar de finale. Hij laat zich door niemand van de wijs brengen en ook in de finale gaat het soepel. Jesse luistert goed naar de coach en weet zijn hoofd erbij te houden. Jesse wordt Nederlands Kampioen in zijn eerste toernooi bij TTE.

Ryer van Erkelens heeft minder succes. Vanaf het begin vocht hij niet alleen tegen zijn tegenstander maar ook tegen zichzelf. Soms heb je van die dagen. Hij raakte geblesseerd aan zijn oog, toch wist hij door te gaan. Ryer verliest de kwartfinale en valt buiten de prijzen. We wensen Ryer veel beterschap met zijn oog.

Milan Molle begon zijn eerste partij vol vertrouwen. Vanaf het begin wist hij de partij naar zijn hand te zetten. Zonder veel risico won hij de wedstrijd. In de finale was het spannend, verloor hij de vorige keer nog van deze tegenstander, vandaag was het de beurt aan Milan om te winnen. Hij liet zijn tegenstander niet dichtbij komen en wordt Nederlands Kampioen.

Mooi resultaat voor het begin van een nieuw seizoen. Supertrots op het team. Volgende week in België komt het team weer in actie.

+ There are no comments

Add yours