Zeer tevreden over de resultaten op het G2 Belgian Open Taekwondo.

Britt Huber, Amy Mink, Jesse van Vulpen, Ryer van Erkelens en Milan Molle hebben afgelopen zondag meegedaan het G2 Belgian Open Taekwondo in Lommel. Met 14 velden waarop 1272 deelnemers uit 69 landen aan deelnamen in de categorie Cadetten, Junioren en Senioren is het een toernooi met heel hoog niveau.

Britt begon dit zware toernooi tegen Spanje. Ondanks haar inspanningen was haar tegenstander degene die een ronde verder kwam. Jesse startte tegen Tunesiƫ en zag de overwinning met 1 punt verschil aan zijn neus voorbij gaan. Ryer stond tegenover Spanje en ook hij zag de winst zijn neus voorbij gaan. Allemaal erg goed de best gedaan maar helaas niet verder gekomen.

Milan begon tegen Spanje en wist deze ruim te winnen. In de kwartfinale stond Milan tegen Frankrijk. In de partij zelf wist Milan leuk terug te komen. Maar met in zijn hoofd andere dingen dan de wedstrijd wist Milan deze partij niet te winnen.

Amy versloeg Spanje in de 1e partij (17-6) en in de 2e partij Duitsland (23-3). In de kwartfinale stond Amy tegen Spanje en was het erg spannend, gelukkig won Amy met 1 punt verschil (11-10) In de halve finale vocht Amy weer Spanje. Op deze Spaanse had Amy geen antwoord en ze wint brons.

Eind maart gaan we naar Hamburg voor German Open

+ There are no comments

Add yours