3x brons op Iliyo Open in Aarschot

Vandaag hebben Fehed Mazin Al Saied, Britt Huber, Ninthe van Roozendaal en Basya Melcherts samen met Tommy als coach deelgenomen aan dit toernooi. Basya en Britt hebben in een hogere gewichtsklasse mee gedaan.  Fehed stond tegen België en had wat moeite om in de wedstrijd te komen. Hij verliest met 14-33 en viel hierdoor net buiten de prijzen. Ninthe stond tegenover België en heeft helaas op moeten geven na het incasseren van twee hoofdtreffers die niet zijn toegestaan bij cadetten. Haar tegenstander werd hiervoor gediskwalificeerd. Ninthe haalt een bronzen medaille op dit toernooi.  Basya begon haar toernooi tegen Frankrijk. Vandaag zagen we een andere Basya en kwam ze niet in haar spel. Ze verliest deze wedstrijd met 7-18 en behaalt een bronzen medaille. Britt kwam tegenover Nederland te staan. Britt heeft goed gevochten en de eerste twee rondes wist ze een gelijke stand te behouden. In de laatste ronde ging haar tegenstander iets slimmer vechten en verloor ze de wedstrijd met 5-7 en behaalt een bronzen medaille.

Hoewel we niet verder kwamen dan de eerste ronde op dit toernooi zijn we zeker niet ontevreden. Internationale tegenstanders en andere gewichtsklasse kwamen we tegen maar we hebben laten zien wat we waard waren. Moed getoond om toch de mat op te gaan en te gaan strijden. Er is op dit toernooi geen groepsfoto gemaakt.

 

+ There are no comments

Add yours