Iedereen in de prijzen op Euregio Cup in Nettetal

Heel vroeg zijn we naar Nettetal in Duitsland vertrokken voor Euregio toernooi.  Jesse van Vulpen, Britt Huber, Milan Molle en Ryer van Erkelens hebben hieraan deel genomen.

We werden verrast door onverwachte supporters die nadat ze wat dingen hadden geregeld thuis, vroeg waren gaan rijden om bij ons te komen kijken en aan te moedigen.
Heerlijk om te ervaren dat we dezelfde passie hebben en het wordt zo gewaardeerd door ons allemaal.

Britt was de 1e die de mat op mocht voor haar gevecht. Ze begon tegen Duitsland en wist vanaf het begin goed te controleren. Britt wist veel punten te scoren met haar stoten. Haar tegenstander bleef ze gedurende de hele partij voor en ze wint deze wedstrijd met 17-12.  In de 2e wedstrijd ging het veel moeizamer. Haar Belgische tegenstandster was echt heel erg lang. Britt kon niet bij haar in de buurt komen. Britt blijft wel steeds proberen en heeft tot het eind niet opgegeven. goed gedaan. Britt wint Brons.

Ryer moest een gewichtsklasse hoger vechten vandaag. Op zich ging dat helemaal goed, gelijk een hoofdtreffer ondanks dat zijn tegenstander kop groter was. De 1e ronde was voor Ryer met 6-2. In de 2e ronde was Ryer wat aan het kneuteren en scoorde hij geen punten maar zijn tegenstander wel. Hierdoor werd het 6-6. In de laatste ronde wilde Ryer wel maar kon hij er net niet meer uit halen. Het was spannend, het was close maar Ryer kwam net een punt te kort.  Met 9-10 wint Ryer Zilver.

Jesse stond er helemaal klaar voor en dan komt zijn tegenstander niet opdagen. Hoe jammer is dat. Geen gevecht en toch door naar de finale. In de finale stond Jesse tegenover Duitsland. Het was een mooie finale, Jesse heeft goed gevochten en domineerde de partij. Zijn tegenstander had weinig in te brengen en na een goede harde hoofdtreffer werd besloten dat er niet verder gevochten werd. Jesse wint verdient zijn gouden medaille.

Milan had alleen de finale en deze was tegen Nederland.  In deze wedstrijd kon Milan de oefeningen uit de trainingen in de praktijk brengen.  Het ging voor Milan heel goed. De 1e ronde werd afgesloten met 22-1. In de 2e ronde was Milan heer en meester op het veld. Met een stand aan het einde van deze ronde van 40-7 wint Milan goud.

Met 2 Goud, 1 Zilver en 1 Brons hebben we Euregio Cup afgesloten.