Groepsindeling clubexamens 11 december 2019

Hieronder staat de groepsindeling van de aankomende examens. We starten om 18:00 uur. We hebben de groepen opgesplitst in twee blokken. Probeer een kwartier voor aanvang aanwezig te zijn zodat we op tijd kunnen beginnen. Na iedere groep maken we direct de uitslag bekend en krijg je, als je geslaagd bent, je nieuwe band/slip.

Doe je een breektest? Neem dan je eigen breekmateriaal mee. Een omschrijving waar dit aan moet voldoen, staat in de exameneisen. Vanaf de examens voor blauwe band krijg je ook een theorie-examen. Dit onderdeel doen we als eerste, voorafgaand aan het praktijkexamen.

 

Groep 1: 18:00 – 19:00 uur

Pepijn Brijker
Stijn Vaarkamp
Aura Peeters
Shayen wolters
Theije Munnikhuis
Noam Cohn
Fehed Mazin Al Saied
Elize de Jong

 

Groep 2: 19:00 – 20:00 uur

Wieger Schulenklopper
Marijn Roozendaal
Jonne van den Hout
Eric van den Hout
Giulia Vink
Ninthe Roozendaal
Edwin Huber
Basya Melcherts
Rutger van den noort
Evi Hermkens
Emma van Dorrestein

 

De kleine zaal (naast de grote zaal waar de examens gehouden worden) is vanaf 17:30 vrij, dus iedereen die zich wil opwarmen, kan dit doen in de kleine zaal. Tijdens de examens verwachten we van iedereen dat je opgewarmd en klaar bent om wat moois te kunnen laten zien!

Nog even goed oefenen en tot woensdag 11 december. Succes alvast!!!