Dracula Open G1

Afgelopen weekend is Milan samen met Tommy naar Boekarest, Roemenië gevlogen voor Dracula Open G1.

Milan vocht zijn eerste wedstrijd tegen België. Hij begon sterk en overtuigend aan de wedstrijden en scoorde enkele goede hoofdtreffers. Zijn tegenstander wist zich geen raad met de variatie in zijn spel en de hoofdtreffers werden opgevolgd door verschillende draaitrappen. Beide rondes werden voortijdig beëindigd en Milan wint zijn wedstrijd met 2-0.

De wedstrijd was tegen Japan. Deze tegenstander was iets langer dan Milan maar dat weerhield hem niet van het voortzetten van het goede spel. Ook in deze wedstrijd wist Milan zijn langere tegenstander meerdere keren te verrassen met hoofdtreffers en door op het juiste moment versnellingen te plaatsen. Ook deze wedstrijd wint Milan met 2-0.

In de kwartfinale treft Milan Ierland, de huidige nummer 8 van de olympische ranglijst en de vice Europees kampioen. Milan hield zich goed aan het plan maar door twee momenten van waarin hij iets minder scherp was werd het verschil gemaakt. Ondanks de mooie hoofdtreffers die Milan ook tegen deze tegenstander wist te scoren ging de partij met 0-2 verloren. Een mooie ervaring tegen een wereldspeler en een mooie 5e plek.