Remco van den Top en Jade Weidum geslaagd op danexamen

Afgelopen weekend vond in Vianen het nationaal danexamen plaats. In de ochtend mochten de hogere dangraden aantreden, in de middag de leerlingen die voor hun eerste dan opgingen. TTE/TMS had twee kandidaten die deelnamen aan het examen.

Trainer Remco van den Top deed in de ochtend examen voor zijn vierde dangraad, een uitgebreid examen die de onderdelen van de examens voor dan 1 t/m 3 combineert in één examen. Een goede voorbereiding van ruim een jaar, zorgde ervoor dat Remco zijn programma duidelijk en vloeiend kon laten zien.

Het laatste praktijkonderdeel bestond uit een breektest. In maximaal drie pogingen moet je hierbij vier breektesten uitvoeren, waarvan twee van de vier technieken een dubbele plank moet breken. Gelijk bij de eerste poging gingen alle planken door. Tijdens de diploma-uitreiking werden de namen bekend gemaakt van de geslaagden en bij het noemen van zijn naam, was er een enorme ontlading. En trots. Remco van den Top geslaagd voor 4e dan.

IMG_0163TTE’er Jade Weidum ging op voor haar eerste poom. Als fanatieke wedstrijdsporter opent een zwarte band (eerste dan) deuren voor deelname aan internationale toernooien zoals het EK junioren. Voor Jade een belangrijke stap dus in haar taekwondo-carrière. Ook Jade wist haar onderdelen goed af te leggen en slaagde in de middag voor haar examen. Van harte gefeliciteerd Jade!

TTE/TMS is trots op haar nieuwe dangraden. Geniet ervan en ga zo door!

+ There are no comments

Add yours