6 taekwondoka’s Top Taekwondo Eemland halen 6 prijzen op Open Van der Poel

Jesse van Vulpen, Shanti Ruska, Ryer van Erkelens, Sam van Kamperdijk, Janise van Veldhuizen en Milan Molle hebben uitstekend resultaat behaald op dit toernooi.

Jesse van Vulpen had alleen een finale partij en stond voor toen zijn tegenstander de wedstrijd opgaf door de handdoek op de mat te gooien bij een stand van 6-2. Jesse zat lekker in de wedstrijd en vocht goed totdat hij werd verrast door de opgave. Jesse wint Goud.

Ryer had 3 wedstrijden. De 1e wedstrijd won hij met 6-1. In de  halve finale kwam zijn tegenstander niet tot scoren waardoor Ryer deze won met 3-0. De finale wist Ryer met een 4-1 overwinning af te sluiten. Ryer heeft goed gevochten, bewoog veel en maakte een goede dwit. Ryer wint Goud.

Shanti begon in de halve finale en wist deze te winnen met 3-0. In de finale ging het wat minder lekker. Omdat Shanti vooral achteruit liep gaf zij haar tegenstandster teveel ruimte. Hierdoor verliest Shanti de wedstrijd maar wint zij Zilver.

Sam begon ook in de halve finale en kwam op een kleine achterstand te staan die hij heel goed wist in te lopen. In de finale domineerde Sam de wedstrijd en wint hij met 12 punten verschil. Sam wint Goud.

Milan won de halve finale met 2-1. Omdat Milan zich aan het voorbereiden is op een G2 toernooi had hij een opdracht meegekregen in het veld. Milan hield zich goed aan de opdracht en won met een klein verschil. In de finale mocht Milan zijn eigen spel vechten. Milan wist goed de controle over de wedstrijd te houden en won Goud.

Janise had alleen de finale. Omdat ze geen tegenstander is haar eigen gewichtsklasse had, is ze naar een zwaardere klasse omgepould.  Ze kwam met 1-0 achter te staan voor een paar seconden en nam toen het spel over. Met mooie hoofdtreffers wist zij haar tegenstander te imponeren en beëindigde de wedstrijd vroegtijdig met 12 punten verschil. Janise wint Goud.

Met 5x Goud en 1x Zilver hebben dit toernooi goed kunnen afsluiten.

+ There are no comments

Add yours