Goede ervaring voor Taekwondoka’s Theo Meijer Sport/TTE In Den Bosch

Ryer van Erkelens, Shanti Ruska, Sam van Kampendijk en Janise van Veldhuizen hebben deelgenomen aan het toernooi Open Zuid.

Ryer van Erkelens verloor in de halve finale met 12-1. Zijn tegenstander was langer waardoor deze vooral in de 1e ronde de partij bepaalde. In de 2e ronde startte Ryer goed maar gaandeweg de wedstrijd  wist zijn tegenstander goed de controle te houden. Ryer wint Brons

Shanti is nog niet zolang bezig op toernooien  en vocht in de kwartfinale heel voorzichtig. Ze trapte veel op de dekking van haar tegenstander wat niet tot scoren leidde maar wel veel energie kost. Een goede ervaring voor Shanti,  goed trainen en luisteren en dan komt het allemaal wel goed.

Sam startte gelijk in de finale. Hij laat goed zien dat wat hij in huis heeft. Zijn trappen waren goed te horen en Sam zorgde er voor dat zijn tegenstander niet tot scoren kwam. Met een eindscore van 4-0 wint Sam Goud

Janise begon ook in de finale. In de 1e ronde kwam Janise achter te staan maar in de 2e ronde wist ze goed bij te komen en verloor zij na spannende eind minuten nipt met 1  punt. Janise wint Zilver.

Met dank aan Remco en Annewil voor het coachen en begeleiden kijken wij terug op een toernooi met veel leermomenten. Marcel bedankt voor de foto’s

 

+ There are no comments

Add yours