Milan Molle, geselecteerd voor het Europees Kampioenschap Taekwondo  2016

De 12 jarige Amersfoorter Milan Molle ziet zijn onlangs verworven, NOC/NSF Talentenstatus, nogmaals bevestigd door de Taekwondo Bond Nederland.

Door zijn veelbelovende prestaties in het nationale en internationale wedstrijden circuit, is Milan vandaag officieel geselecteerd voor de nationale taekwondo ploeg, om Nederland te vertegenwoordigen tijdens het Europees Kampioenschap Taekwondo in de klasse tot 33kg.

Milan zal met de nationale selectie op 6 september afreizen naar Boekarest Roemenië, waar van 8 t/m 11 september het EK zal worden gehouden.

Vader en trainer/coach Richard Molle van Theo Meijer Sport/Top Taekwondo Eemland, heeft Milan 12 tot 15 uur per week onder zijn hoede in de reguliere trainingen van de sportschool in Leusden. Daarnaast neemt Milan ook deel aan de bondstrainingen met de nationale selectie.

Er is hier zeker sprake van loon naar (trainings)inzet dat Milan nu geselecteerd is voor het EK. Uiteraard zullen wij u verslag doen van zijn trainingsweg daar naar toe en uiteraard zijn prestaties tijdens het EK zelf.

Wilt u ook op de hoogte blijven van Milan zijn ontwikkelingen, volg hem dan op Facebookpagina Top Taekwondo Eemland

 

+ There are no comments

Add yours