European Cadet Championships

Van 8 t/m 11 september vonden in Boekarest – Roemenië de “7th European Taekwondo Cadet Championships” plaats. Onder leiding van de coaches Habib Kazemi en Naziem Akabbouz traden de volgende sporters voor het Nederlands team aan:

Milan Molle (heren -33kg, Theo Meijer Sport Leusden)
Talha Shaikh (heren -57kg, Koryo Sports Eindhoven)
Aya Bouhmida (dames -41kg, Abdelkwan Rotterdam)
Jade Weidum (dames -47kg, Koryo Den Haag)
Sasja van Wanrooij (dames -51kg, Sportcentrum Tapia Oss)

Aan het toernooi nemen 404 sporters afkomstig van 39 landen

6 september is Milan Molle afgereisd naar Boekarest Roemenië met de Nederlands team.  Milan Molle zal als eerste de spits afbijten voor Nederland. 
Milan Molle in de klasse M -33 kg, startte tegen de Rus Fedor Gavrilenko, die zich rechtstreeks had geplaatst via de Presidence Cup. De Rus is van grote klasse en Milan moest helaas zijn meerdere geven tegen deze Gavrilenko. Milan heeft goed gevochten en bleef tot het einde steeds aanvallen. Echter is deze Rus een goede vechter en weet zijn wedstrijden goed onder controle te houden. Milan verliest van de later overtuigend Europees Kampioen.

+ There are no comments

Add yours