Keumgang Open

Taekwondoka’s Top Taekwondo Eemland levert goede resultaten op Keumgang Open.

 

Britt Huber, Ryer van Erkelens, Milan Molle, Nilla Broström en Amy Mink van Sportschool Marcel van de Poel, uitkomend voor TTE hebben meegedaan aan Keumgang Open in Diest.

Zaterdags was het de beurt aan Britt en Nilla

Britt mocht 3 partijen vechten in de B-klasse en deed het heel goed. Alle drie haar tegenstanders waren Belgen en Britt wist vanaf het begin van elke partij goed de controle houden. Het harde trainen werd beloond met een mooie Gouden Medaille.

Nilla heeft zaterdag 3 partijen gevochten. ze startte tegen Duitsland en won met 22-1, daarna Noorwegen en won met 16-6 en in de halve finale stond ze tegen Engeland. In deze partij zat ze niet echt lekker in de wedstrijd en moest genoegen nemen met een Bronzen Medaille. Zondag heeft Nilla meegedaan in een hogere gewichtsklasse. Ook hier ging het goed en won ze van Noorwegen met 29-15. In de kwartfinale stond Nilla tegen Tsjechië.  Prima gevochten en een hele spannende partij waar ze net in de laatste secondes achter kwam te staan.

Ryer was de pechvogel van ons team. In zijn eerste partij  trof hij gelijk de Vice Europees Kampioen van 2017. Toch hield Ryer goed stand voor een lange periode. Met 0-8 verloor Ryer de partij maar gezien het kaliber van zijn tegenstander een hele mooie stand. Ryer viel net buiten de prijzen.

Amy stond haar eerste partij tegen Israel. In de halve finale overheerste Amy de wedstrijd en werd net na de eerste ronde al beëindigd bij een stand van 23-0. In de finale tegen Denemarken zette Amy een goede partij neer en wist zij ruim te winnen met 21-11, Amy wint een Gouden Medaille

Milan vocht zijn eerste  wedstrijd in de junioren klasse. Hij begon tegen Luxemburg. Deze partij won hij ruim met 18-5. In de halve finale stond Milan tegen Duitsland. Ook in deze wedstrijd wist Milan vanaf het begin voor te blijven staan en wint met 24-14. In de finale kwam Milan tegenover Denemarken te staan. Deze tegenstander was wat groter en hier had Milan mooi de gelegenheid om uit te proberen wat hij het beste kon doen.  Ondanks dat Milan heel goed heeft gevochten verloor Milan de partij met 24-15 en behaalde een verdiende Zilveren Medaille.

+ There are no comments

Add yours